Bearnaisemenu på Brobygaard 5-6. april

af kimlei

Så er det igen tid til en aften med godt oksekød, hjemmelavet bearnaise og sprøde fritter.
Bordbestilling nødvendig. Bemærk begrænset antal.

BearnaiseMenu 5. + 6. april fra kl. 18

Menu 3 retter

Hvide asparges med urtemayo og håndpillede rejer
Vavasour, Sauvignon Blanc – Marlborough, New Zealand

Colorado Roast, amerikansk oksekød med hjemmerørt bearnaisesauce, ærter francaise med bacon og løg, grøn salat og sprøde fritter
Spätburgunder (Pinot Noir), Dalheim, Weingut Gröhl, Rheinhessen, Tyskland

Creme brûlée, vanillecreme med karameliseret sukkerlåg, passionsorbet
White Port Reserve Lágrima, Quevedo, Portugal

Pris pr kuvert 345 kr.
Vinmenu 3 glas 245kr.

Velkomst 65-75 kr.

Drikkevarer kan også vælges ved ankomst.

Spørgsmål, SMS 20404953

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere