Bearnaisemenu på Brobygaard 19+20. januar

af kimlei

UDSOLGT !

Så er det igen tid til en aften med godt oksekød, hjemmelavet bearnaise og sprøde fritter.
Bordbestilling nødvendig. Bemærk begrænset antal.

BearnaiseMenu 19. + 20. januar fra kl. 18

Cremet jordskoksuppe med persillepesto
Riesling Trocken “Roter Hang” Weingut Gröhl, Rheinhessen

Colorado Roast, amerikansk oksekød med hjemmerørt bearnaisesauce, ærter francaise med bacon og løg, grøn salat og sprøde fritter
Barossa Valley Shiraz – Schild Estate – Australien

Hasselnødde-ricotta tærte med hasselnødde iscreme
Monbazar – Chateau Barouillet – Bergerac, Frankrig

Pris pr kuvert 325 kr.
Vinmenu 3 glas 275kr.

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere