UDSOLGT – Bearnaisemenu på Brobygaard 8.-9. marts

Så er det igen tid til en aften med godt oksekød, hjemmelavet bearnaise og sprøde fritter.
Bordbestilling nødvendig. Bemærk begrænset antal.

BearnaiseMenu 8. + 9. marts fra kl. 18

Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac med rejer og creme fraiche
Wakefield Chardonnay – Clare Valley – Australien

Colorado Roast, amerikansk oksekød med hjemmerørt bearnaisesauce, ærter francaise med bacon og løg, grøn salat og sprøde fritter
Barossa Valley Shiraz – Schild Estate – Australien

Citrontærte med brændt marengs og hindbærsorbet
Monbazar – Chateau Barouillet – Bergerac, Frankrig

Pris pr kuvert 345 kr.
Vinmenu 3 glas 245kr.

Related posts

Dining Week på Brobygård 11-20. oktober

Bearnaise menu i august og september

Bearnaisemenu på Brobygaard 14-15. juni

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Læs mere