Dining Week 15.-24. oktober

af kim

Så er der åbent i restauranten igen. Hver aften fra fredag og til 24. oktober byder vi på en fransk-inspireret 3 retters menu til kun 225 kr + billetgebyr.

Menuen

FORRET
Fransk løgsuppe tilsmagt med sherry, hertil ristet landbrød med gruyere-ost*


HOVEDRET
Velfærdskylling fra Hopballe Mølle med karl johan-svampesauce, asparges-broccoli, ristede små kartofler og persillepesto


DESSERT
Tarte Tatin – karamelliseret æbletærte med creme fraiche is

Der kan desuden tilkøbes vinmenu og velkomst, eller det kan gøres ved ankomst.
Vi tilbyder også en vegetarmenu (indeholder mælk)

Børnemenu

Skal ungerne med så kan vi også tilbyde to børnemenuer:

Cheeseburger med fritter – Brownie og is
eller
Nuggets og fritter – Brownie med is
125 kr.

Børnemenu skal forudbestilles på SMS dagens før ankomst. Der skal kun bestilles billet til de voksne på diningweek.dk

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere