Dining Week i uge 42

af kim

14. til 21. oktober er vi igen med i Dining Week. Du køber billet til menuen hos Dining Week.

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

> BESTIL HER <

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.

Hummus med tahin og Naan brød
Friteret kartoffel med varmrøget laks
Paneret reje med spicy mayo
Løgtærte med parmesancreme

***

Teriyaki-marineret Grambogård oksetyksteg ved 56°
Ristet blomkål med persille, mandler og parmesan
Efterårssalat med hokkaido-græskar
Bearnaise-mayo
Ovnbagte små kartofler med oregano og havsalt

***

Passionfrugt-cheesecake med mælkechokolade-iscreme og kokos-tuilles

VINMENU

180,00 kr.
Kokkens udvalgte vinmenu, 3 glas tilpasset maden.

Spar 20 kr. ved bestilling nu.
(Normalpris 200 kr.)

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

VELKOMSTDRINK

55,00 kr.
Festivalcocktailen er en asiatisk inspireret cocktail bestående af
Jinzu gin
&
Fentimans Yuzu Tonic

You may also like

Leave a Comment