Dining Week på Brobygård 21. maj – 6 juni

af kim

BILLETSALG KUN VIA DINING WEEK  > LINK HER <

Sommerrestauranten starter 3. juni og kører til primo august.

MENU 3 retter 215 kr. + billetgebyr

FORRET
Hvide asparges fra Knabegården med vadehavsrejer, urtemayo, sprødt brød og bagte små tomater
***
HOVEDRET
Frikassé af kalvespidsbryst med forårets spæde grønsager i hvidvinssauce og nye kartofler
***
DESSERT
Rabarbertærte med creme fraiche iscreme og skovsyre

VINMENU

Kokkens Vinmenu
215,00 kr.
Sauvignon Blanc, Rheinhessen, Tyskland
***
Brouilly, Chateau Thivin, Beaujolais, Frankrig
***
Les Pins, Monbazillac, Frankrig

BILLETSALG KUN VIA DINING WEEK  > LINK HER <

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
Bordbestilling senest dagen før eller spørg om ledige bord på SMS 20404953
BEMÆRK: Vi tager kun imod kontanter eller Mobilepay.
HUSK NEGATIV CORONATEST
NB. Bordbestilling til Dining Week kun via Dining Weeks hjemmeside.

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere