Dining Week 9. – 16. februar på Brobygård

Så er det igen tid til en uge med lækker mad til en særlig god pris. Dining Week starter 9. februar og billetsalget er allerede i gang. Saml venner eller familie og køb jeres billetter hos Dining Week inden der er udsolgt !

Menuen – 250 kr. + gebyr

FORRET
Crudo af lange, blodappelsin, raddichio, pistacie og olivenolie
(NB ved forudbestilling dagen før på SMS 20404953 kan forret skiftes til oksecarpaccio)
~
HOVEDRET
Estragonfarseret perlehønebryst, kartoffelgratin med trøffel, café de paris sauce, grill tomat og champignon
~
DESSERT
Chokoladebrownie med syltede bær og vanilleis

VINMENU – 3 glas 245 kr.

Køb på forhånd eller vælg drikkevarer fra menukortet ved ankomst.

Forret: Alvarinho, Soalheiro, Portugal
~
Hovedret: La Chaussée Rouge, la Grange aux Belles, Loire, Frankrig
~
Dessert: Reserve Lágrima White Port, Quevedo, Portugal

BØRNEMENU til mindre børn 150 kr.
Saftige store kyllingenuggets, pommes og grønsager
Brownie med vanilleis
Bestilles separat på SMS 20404953 senest dagen før
NB. Der skal ikke købes billet til børn med kun bestilling via SMS.

Related posts

Bearnaise menu 8-9. november

Dining Week på Brobygård 11-20. oktober

Bearnaise menu i august og september

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Læs mere