Dining Week på Brobygård 11-20. oktober

Vi har igen åbent i efterårsferien og deltager i restaurantfestivalen Dining Week. Vi byder på en menu med stor smag til efterårsmørket. Billet købes på diningweek.dk og du kan tilvælge vin ved køb eller vente til ankomst at vælge drikkevarer.

MENU

TRE RETTER 250 KR.
+billetgebyr 26 kr.

FORRET

Cremet Hokkaido græskarsuppe
med piment d’Espelette, cremefraiche og croutons

~

HOVEDRET

Braiseret kalv
med rødvinssauce, peberbacon, champignon og perleløg
Hertil kartoffelmos

~

DESSERT

Chokoladebrownie
med cremet vanilje is og hindbærcoulis

Related posts

Bearnaise menu i august og september

Bearnaisemenu på Brobygaard 14-15. juni

UDSOLGT – Bearnaisemenu på Brobygaard 8.-9. marts

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Læs mere