Dining Week i vinterferien på Brobygård

af kimlei

7. – 16. februar fra kl 18 (Lukket mandag-tirsdag) er vi igen med i Dining Week og byder på en lækker tre-retters menu til kun 276 kr.

MENUEN

TRE RETTER 250 KR.
+billetgebyr 26 kr.

FORRET
Rillette af varmrøget laks rørt med estragon og purløg, havtorn og rugcrouton
~
HOVEDRET
Coq au vin
Kylling fra Hopballe Mølle braiseret i rødvin med champignon, bacon, gulerødder hertil kartoffelgratin med timian og hvidløg.
~
DESSERT
Grillet og rombraiseret ananas med kokos iscreme

Vinmenu – 3 glas 245 kr.

Chardonnay – Sauvignon Blanc, Calabrien
Ventoux – Cotes de Rhône
Monbazar – Monbazillac

Spørgsmål kan stilles på SMS 20404953

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere