Julerestaurant på Brobygård

af kim

2 weekender i november og 2 i december åbner vi igen restauranten. Menuen består af i alt 5 retter med 3 forretter, en hovedret og en dessert, og man vælger selv om det er 1, 2 eller 3 forretter man har appetit på.
Åbningsdage: 19-21. november – 26-28. november – 10-12. december – 17-19. december

Ved bestilling skal det oplyses hvilke retter man ønsker. Og bordbestilling er nødvendig.

Forretter

Laks fra Røgeri Hindsholm
Koldrøget laks fra Røgeri Hindsholm med sprøde boghvede kerner, rygeostcreme, havtorn og fennikel-skud
Vinmenu: Riesling, Rheinhessen

Jordskok
Cremet jordskokkesuppe med bagt torsk og persilleolie
Vinmenu: Chenin Blanc, Sydafrika

Vores julepaté
Paté med and, gris og figner serveret honning-dijon, cornichoner og sprød salat
Vinmenu: Beaujolais, Frankrig

Hovedret

Oksemørbrad
Oksemørbrad, syltede rødbeder, selleri, trøffel-kartoffelgratin og rødvinssauce
Vinmenu: De Lisio Shiraz, Australien

Dessert

Kirsebær
Kirsebær-mandel tærte med vanille iscreme
Vinmenu: Six Grapes Portvin Graham’s

Priser
3retter 325 kr.
4 retter 375 kr.

5 retter 425 kr.

Vinmenu
3 glas 250kr.
4 glas 300kr.
5 glas 350kr.

HELE PAKKEN

Velkomst, menu, vinmenu og kaffe
795 kr.

Åbningsdage: 19-21. november – 26-28. november – 10-12. december – 17-19. december
Åbner kl. 18 og senest ankomst er kl 19. Vi lukker kl 22 pga. restriktionerne.
Spørgsmål kan sendes på SMS 20404953
Vores adresse: Karlsbjergvej 39, Brobyværk

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere