Mad til påsken

af kim

Så er der åbent for bestilling af vores påskemenuer, du vælger påskefrokost eller vores aftenmenu eller lidt af det hele.

Fredag er udsolgt og der er lukket for bestilling, men spørg på SMS 20404953 hvis du mangler til lørdag eller søndag.

PÅSKEFROKOSTEN – med brød og smør 175 kr.
Håndpillede store grønlandske rejer med øko æg og citronmayo
Karrysild, kapers og dild
Rillettes af varmrøget laks med krydderurter og havtorn
Tartelet med høns i asparges
Lun hjemmelavet leverpostej
Citrontærte med brændt marengs

Tilkøb:
Paneret rødspættefilet med grov remoulade og grillet citron 45kr.
Spinatsalat m. sprøde boghvedekerner, glaskål og granatæble og yoghurtdressing 35kr.
Stenbiderrogn med blinis, creme fraiche, rødløg og purløg 95kr.

AFTENMENUEN
Forretter
Stenbiderrogn med blinis, creme fraiche, rødløg og purløg 95kr.
eller
Jordskokkesuppe med ramsløgpesto og bacontern 45kr.

Hovedretter
Amerikansk oksesteg (250g), hjemmerørt béarnaise, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Lammeculotte (175g) med ramsløgpesto, spinatsalat, hummus, grillede forårsløg og flødekartofler 145kr. (min. 2 kuverter) ekstra kød kan tilkøbes

Dessert / Ost
Hvid chokolademousse med lime, nøddeknas, og passionsfrugtgelé. 45kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

VINE
Cava, Naci Carol, bobler fra Spanien 95kr.
Grauer Burgunder, Gröhl, Pfalz, Tyskland 95kr.
Balbas, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 130kr.
Zinfandel, Fess Parker, Californien 130kr.

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling er torsdag.
Afhentning på Brobygård fredag, lørdag eller søndag kl. 11-11.30.

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere