Nytårsmenuen 2020 fra Brobygård

af kim

Bestilling senest 28. december … med forbehold for udsolgt før.

Slip for indkøb og en masse køkkenarbejde, du afhenter maden mellem kl. 11-30-13.00 den 31.  december hos Brobygårds Køkken midt på Fyn, så kan du servere en dejlig gourmet-nytårsmiddag med et minimum af indsats i køkkenet. Nemt, velsmagende og på restaurantniveau. Kun 20 min i bil fra Odense, Faaborg, Assens eller Ringe.

Spørgsmål så skriv sms tlf 20404953

BESTIL JERES NYTÅRSMENU – KLIK HER

Forret

Jomfruhummerbisque m. jomfruhummer- og torskesouffle. Bagte små tomater, urteolie og spæde urteskud.
Med brød og smør.
-> Alternativ: Carpaccio af oksemørbrad, trøffelchips, 24 mdr parmesan, rucola, små bagte tomater og kryddermayo
NB. Ændring af forret skal vælges af alle ellers påløber gebyr på 25kr til ekstra emballage.

Hovedret

Uruguay oksefilet, ragout af braiseret spidsbryst, svampe og perleløg med gremolata, saltbagt selleri, pommes anna, tyttebær og rødvinssauce.

Dessert

Gateau Marcel, cremet chokoladekage med hasselnøddecrunch, vanilleiscreme, passionsfrugt.

3 retter 365 kr*

*=Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr. Mindste ordre er 2 kuverter. Betaling senest 7 dage fra bestilling.

Vinmenu

I samarbejde med Vinkonsulatet kan du købe en kasse nøje udvalgt til menuen med 1 fl hvidvin, 1 fl rødvin og 1 halv flaske portvin. Normalpris 599, din pris 475kr. Pakke passer til 2-4 personer, ekstra rødvin kan også tilkøbes.

Bestil jeres nytårsmenu lige her .. >>

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere