Nytårsmenuen 2021

af kim

Igen i år kan du hente din nytårsmenu hos os fra kl. 12-14.00 den 31. december. Vi er placeret midt på Fyn i Brobyværk. Du slipper for at slide i køkkenet hele dagen og køen i supermarkedet. Hver ret er nem at slut tilberede og anrette.

Vi har lavet en menu hvor du kan vælge mellem to lækre forretter med fisk og jomfruhummer eller velfærdskylling i tartelet. Hovedretten er klassisk nytår, et godt stykke oksemørbrad og god sauce med grøn peber fra Madagaskar og en svampetærte emd karl johan svampe. Desserten er tropisk med mango og passionfrugt. Snacks til nytårstalen, børnemenu, vinmenu, macarons til kl. 24 og en hotdog til natmaden kan du også bestille.

Men vent ikke for længe med bestilling, vi ramte udsolgt sidste år. Skulle I blive flere end forventet til middagen så kan du godt inden 28. dec. opjustere antallet, bare I allerede har lagt en ordre.

Nytårsmenuen fra Brobygårds Køkken
– ud af huset, hjem til dig

Forret  inkl. brød og urtesmør – vælg mellem

Terrine af torsk og jomfruhummer med krydret hummermayo, æbletern, grønkål og krydderurter
Eller
Sprød tartelet med velfærdskylling i lys sauce med syltede hvide asparges, sort trøffel og rodfrugter

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med cremet grøn peber sauce tilsmagt med cognac, pommes duchesse, svampetærte

Dessert

Mango-passionsfrugt mousse på nøddebund med sprød mælkechokolade, hindbærcoulis og kakaotuilles

3 retter 378 kr*

*+Emballagegebyr pr. samlet ordre 50 kr. Mindste ordre er 2 kuverter. Betaling senest 7 dage fra bestilling og aller senest 28. dec.

Mad ud af huset fra Brobygårds Køkken er pakket overskueligt og din nytårsmenu har en desuden en grundig vejledning med. Det tager ca 15-20 min at sluttilberede og anrette hver ret. Du har brug for et par gryder og en ovn, og har du afgang til en mikroovn er den også en god og hurtig løsning til nogle elementer.

Allergier
Ændringer af menuen er desværre som udgangspunkt ikke muligt, retterne er med fløde, smør eller gluten. Vi kan pga. travlhed ikke tilbyde veganske menuer, men kan skifte mørbrad på hovedret ud med saltbagt selleri, kontakt os på SMS 20404953 ved spørgsmål om menuen.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere