Hold festen på Brobygård til fast pris

Hold festen på Brobygård

Hos Brobygårds Køkken er en fest mest af alt nemt for dig. Vi sørger for alt og alt er inkluderet i prisen, så du fester til til fast pris uden overraskelser.

Det er ikke værd at stå med det selv.

Hos Brobygårds Køkken får du en fest hvor alle detaljer er klaret, du er vært med overskud og tid til dine gæster. Og opvasken er ikke din hovedpine. Hvad er det værd for dig ikke at skulle knokle med klargøring og maden i dage og uger op til din fest, men blot ankomme og nyde festen med dine nærmeste ? Og mange års respons fra vores glade kunder fortæller at et totalarrangement inkl. alt ofte er tæt på det samme pris som hvis det holdes i et forsamlingshus hvor man selv står for meget, og det fleste vælger ikke forsamlingshuset igen når de har prøvet at ALT er klaret for dem.

Vores lokale har plads til ca. 75 gæster.

Her på vores site finder du en masse forslag til menuer, f.eks. vores populære Brobygård Buffet, bryllupsmenuen, barnedåbsbuffet og konfirmationsmenuen. Men vi laver også gerne lige præcis det du drømmer om. Skriv til os om dine ønsker til din næste fest. Afstanden til Brobygård er kun 20 min fra Odense, Faaborg, Assens, Ringe og 30 min fra Svendborg, Middelfart og Nyborg.

Mad ud af huset

Og har du pladsen til at holde det hjemme så klarer vi også det, også med tjenere og opvasker så det også her er blot at nyde dagen. Læs mere vores mad ud af huset på Catering. Vi leverer på hele Fyn og til Trekantsområdet.

Restaurant

Vi er også restaurant af og til. Typisk i skoleferierne, og i sommerferien har vi åbent hver dag i vores sommerrestaurant. Læs mere om vores kommende åbninger på restaurant-siden.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere