Selskaber på Brobygård

Hold festen på Brobygård

Hos Brobygårds Køkken er en fest mest af alt nemt for dig. Vi sørger for alt og alt er inkluderet i prisen, så du fester til til fast pris uden overraskelser.

Det er ikke værd at stå med det selv.

Hos Brobygårds Køkken får du en fest hvor alle detaljer er klaret, du er vært med overskud og tid til dine gæster. Og opvasken er ikke din hovedpine. Hvad er det værd for dig ikke at skulle knokle med klargøring og maden i dage og uger op til din fest, men blot ankomme og nyde festen med dine nærmeste ? Og mange års respons fra vores glade kunder fortæller at et totalarrangement inkl. alt ofte er tæt på det samme pris som hvis det holdes i et forsamlingshus hvor man selv står for meget, og det fleste vælger ikke forsamlingshuset igen når de har prøvet at ALT er klaret for dem.

Vores lokale har plads til ca. 75 gæster.

Her på vores site finder du en masse forslag til menuer, f.eks. vores populære Brobygård Buffet, bryllupsmenuen, frokost og konfirmationsmenuen. Men vi laver også gerne lige præcis det du drømmer om. Skriv til os om dine ønsker til din næste fest. Og har du pladsen til at holde det hjemme så klarer vi også det med tjenere og opvasker så det også her er blot at nyde dagen. Læs mere på Catering.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere

Privacy & Cookies Policy

Warning: count() [function.count]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/brobygaard.dk/public_html/wp-content/plugins/forms-for-campaign-monitor/forms/core/Form.php on line 337