SommerRestaurant 4. juli – 10. august

af kim

>> BESTIL BORD <<

. . >> Menu in English

Forretter med brød

Skaldyrs- og laksetærte med purløgscreme og urtesalat
Cremet strandkrabbebisque med håndpillede rejer
Rørt tatar af okse med gravad æggeblomme, estragonmayo og chips

Hovedretter

Hovedretter serveres med salat og nye kogte kartofler.
Entrecote af oksefilet 250g med bearnaisemayo og grillet grønt (Tillæg +50 kr.)
Mormors kylling helstegt med rabarber, agurksalat og en god sovs
Helstegt rødspætte med brunet smør, kapers, hasselnødder og persille, og grillet citron
Bacon-cheeseburger, 200g oksebøf – syltet agurk, tomat, rødløg og dressing

Børneburger med valgfrit tilbehør 125 kr.

Desserter

Ostebræt med 3 oste, stikkelsbærchutney og kiks
Rødgrød af sommerens bær med hyldeblomst-vanilleskum og jordbærmarengs
Chokoladetærte med hindbærsorbet

Med forbehold for ændringer pga råvarers tilgængelighed og leverandører.

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere

Privacy & Cookies Policy