Sommerrestaurant – slut for i år

af kimlei
Sommer restaurant på Brobygård

SLUT FOR I ÅR – Næste åbning er Dining Week uge 42.

Menukortet vil indeholde mindst 3 forretter, 4 hovedretter og 3 desserter der kan vælges imellem og en 3-retters menu er fra 325kr.

Menu

Sammensæt selv 3 retters menu fra 325 kr.
*NB. tillæg ved bøf, rødspætte og ost.

Forretter

Burrata 90
Italiensk cremet friskost med bagte cherrytomater og balsamico

Rejebisque 85
Flødelegeret rejebisque med creme fraiche og rejer

Rillettes af varmrøget laks 95
Med krydderurter og mayo, syltede havtorn og rug crouton

Rørt tatar 90
Friskhakket okse rørt med bl.a. æggeblomme, urter, cognac, dijon

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med grøn salat

Burger 175
Okse, briochebolle,hjertesalat, vores dressing, syltet agurk, rødløgchutney, cheddar, bacon og pommes med bearnaisemayo

Poussin Ovnstegt kylling 195
Agurksalat, rabarber, flødesauce og kogte nye kartofler

Entrecôte – bøf af oksefilet 250*
Ca 250g oksefilet, kold bearnaisemayo og pommes frites

Rødspætte – helstegt på ben 250*
Smørsauce med citron, persille og kapers, kogte nye kartofler

Dessert

Chokoladebrownie m. peanuts og vanille is 85

Creme brûlée med hindbærsorbet 75

Pære Belle Helene – chokoladesc og vanilleis 75

Italienske mandel-orangekage 75

3 / 5 franske AOP oste med sødt og sprødt 125* 185*
Comté (k)- Munster (k) – Brillat Savarin (k)- Fourme d’Ambert (k/blå) – Pouligny St Pierre (g)

Bestil bord ->

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere