Sommerrestauranten 2020

af kim

Sidste åbningsdag i sommerrestauranten er 15. august !

Hver aften fra kl 18 – Bordbestilling nødvendig pga. pladskrav

3 retters menu fra 250 kr. – 2 retter fra 225 kr. – Hovedret fra 175kr.
(NB. Enkelte retter kan have et tillæg)

Forretter
Tærte med rejer og laks, purløgscreme, bagte cherrytomater og krydderurter
Rørt tatar – klassisk rørt tatar af oksefilet med cornichoner, estragon, æggeblomme og sprøde chips
Charcuteri-tallerken med lufttørret salami, paté og parmaskinke, oliven, pesto

Hovedretter
Rødspætte fra Kerteminde (+50,-)
Pandestegt med brunet smør, kapers, citron, persille, asparges og blomkål. Hertil nye kartofler med dild

Coté de porc – grillet svinekotelet på ben med estragonsmør, ristet blomkål, forårsløg og nye kartofler

Entrecoté af Uruguay Hereford okse 250g (+50,-)
Serveres med sprøde fritter, salat og bearnaisesauce

Burgeren serveret i briochebolle og med fritter
200g krogmodnet oksekød, salat, bacon, cheddar, agurk, rødløgschutney og vores burgerdressing

Desserter
Creme brûlée – vores udgave af Københavnerstang med ananas sorbet og knas
Brownie med vaniljeis, karamel og hindbær
3 udvalgte oste med syltet og sprødt

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
Bordbestilling på dagen senest kl 16 eller spørg om ledige bord på SMS 20404953
BEMÆRK: Vi tager kun imod kontanter eller Mobilepay.

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere