Sommerrestauranten 2020

af kim

Så åbner vores sommerrestaurant igen, og er vejret godt dækker vi op på terrassen.

Hver aften fra kl 18 – Bordbestilling nødvendig pga. pladskrav

3 retters menu fra 250 kr. – 2 retter 225 kr. – Hovedret 175kr.
(NB. Enkelte retter kan have et tillæg)

Aktuel sommermenu – Vælg dine retter
Forretter
Oksecarpaccio med parmesan, salte mandler, rucola og Harry’s Bar mayo
Gazpacho – kold spansk agurk-tomat suppe med chili, creme fraiche og håndpillede rejer
Charcuteri-tallerken med lufttørret salami, paté og parmaskinke, oliven, pesto

Hovedretter
Rødspætte fra Kerteminde (+50,-)
Pandestegt med brunet smør, kapers, citron, persille, asparges og blomkål. Hertil nye kartofler med dild

Ceasar salat med sprødstegt kyllingebryst, hjertesalat, grillede grønne asparges, parmesan, croutons og ceasardressing, serveret med fritter

Entrecoté af græsfodret Uruguay okse 250g (+50,-)
Amerikansk “Greater Omaha” okse ribeye 350g (+100,-)
Bøfferne serveres med fritter, salat og bearnaisesauce

Burgeren serveret i amerikansk briochebolle og med fritter
200g krogmodnet oksekød, salat, cheddarost, tomat, rødløg og vores burgerdressing

Desserter
Panna Cotta – vanillecreme med rødgrød af sommerens røde bær
Brownie med vaniljeis, karamel og hindbær
3 udvalgte oste med syltet og sprødt

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
Bordbestilling på dagen senest kl 16 eller spørg om ledige bord på SMS 20404953
BEMÆRK: Vi tager kun imod kontanter eller Mobilepay.

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere