Take away menu 3. + 4. april

af kim

FORRET (vælg min 2 ens.)
Stenbiderrogn fra Kerteminde med blinis, rødløg, fraiche double og purløg (95 kr/stk)
eller
Jordskokke creme med ramsløgpesto og bacontern (50 kr/stk)

***
HOVEDRET (VÆLG, min. 2 stk af hver)
Amerikansk oksesteg, hjemmerørt béarnaise, sprøde fritter, ovnbagte rodfrugter og grøn salat med vinaigrette (175 kr/stk)
eller
Estragon-farseret perlehønebryst, ovnbagte rodfrugter og nye ovnbagte kartofler, rødvinssauce og grøn salat (135 kr/stk)

***
DESSERT eller OST

Vanilje panna cotta med hindbærcoulis og sprød lakridstuilles (50 kr/stk)

3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet. (75 kr/stk)

Menuen kan bestilles fra mandag til torsdag aften. Afhentning på Brobygård i Brobyværk fredag eller lørdag kl. 17.-17.30.
Info på SMS 20404953.

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere