Bryllup

Brobygårds Køkken har de romantiske rammer til jeres bryllup. Midt på Fyn i landsbyen Brobyværk, ikke langt fra Odense, Fåborg og Ringe. Selskabslokalet er i en 150 år gammel bindngsværk-længe ved siden af hovedbygningen.

Vi har plads til ca 75 gæster ved runde borde eller langbord. Om sommeren starter man med velkomst ude i solen  på terrassen.

Jeres bryllup – til en fast pris

En bryllupsfest på Brobygård er helt på jeres præmisser, vi laver et tilbud på et all-inclusive bryllup, uden overraskelser, hvor I kender prisen på arrangementet, 100% tilpasset jeres ønsker. Her er ingenting fast, men vi har stor erfaring i bryllupper som I kan drage nytte af. Ligesom festen kan fortsætte til den lyse morgen, I bestemmer sluttidspunktet. Nedenfor finder du et oplæg på et typisk bryllupsarrangement.

Arrangement på Brobygård

8 timers arrangement
Inkl. velkomst, snacks, vine, øl og vand ad libitum, natmad, blomster

Pris pr kuvert

*+Lokaleleje Brobygård 2.000 kr.

Bryllupsmenu 2019 All-inclusive

Eftermiddag (tilvalg) Udskåret frugt – øl, vand og vin
tillæg: pr kuvert 125 kr. ved 3 timer. inkl. små sandwiches 165 kr.
Velkomst Caprice Demi Sec – franske lyserøde bobler og sprøde snacks
Forret
Vælg mellem:

  • Håndpillede rejer med hvide asparges, kørvel-ramsløgmayo, crunchy rugchips og frissésalat
  • Varmrøget laks rørt med krydderurter, med urtesalat, havtorn og sprød rugbrødscrouton
  • Carpaccio af oksemørbrad med trøffelmayo, rødløg, bagte sicilianske daddeltomater, røgede mandler og frissésalat
  • Majskylling i pres med citron-hollandaise, kartoffelchips, porre og frissésalat
  • Ristet storebæltstorsk med sauce af syrnet fløde, urteolie, jordskokkompot og jordskokchips
Hovedret Rosastegt kalvemørbrad, grillede grønne asparges fra Svanninge, spæde gulerødder, cremet morkelsauce og nye kartofler i løvstikke-persilleolie.
2. gang serveres hvidvinsbraiseret kalv med sauté af fynske spidskål med majs og estragon.
Dessert
Vælg mellem:

  • Hindbærtærte m. hvid chokolade-lime creme og hindbærsorbet m. mandelkiks.
  • Gateau Marcel – cremet chokoladekage med friske jordbær og vanilleis
Kaffe Serveret med sødt, cognac og Bailey’s
Natmad Flere muligheder bl.a.:

  • Byg-selv hotdogs med det hele eller Pulled Pork burgers med coleslaw
  • Dansk pålægsfad med rugbrød og lune ting
  • Italiensk pålægsbord med foccaciabrød, syltet grønt, oliven og pesto (+25 kr.)
  • Spicy tomatsuppe med kødboller og creme fraiche, hertil foccaciabrød
Bar Efter maden kan vi tilbyde forskellige bar-muligheder bl.a.:

  • 3 timers bar m. tilbehør: opskrifter, citrus, sirupper 85 kr/gæst o. 18 år
  • Afregning pr flaske 700 kr./stk inkl. tilbehør.
  • Afregning pr flaske, uden tilbehør 600 kr/stk
  • Slushice lavet med friske råvarer ikke kunstige sirupper fra 1.200kr. +spiritus