Weekend menuen 17. + 18. april

af kim

WEEKEND MENUEN
Forretter
Skaldyrstærte med asparges og forårsløg, purløgscreme og krydderurter 75kr.
eller
Rørt tatar af kalvefilet tilsmagt med worchestershiresauce, estragon, cognac og æggeblomme 55kr.

Hovedretter
Amerikansk oksesteg (250g), hjemmerørt béarnaise, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Coq au Vin – rødvinsbraiseret kylling med pancettabacon, champignon og perleløg i kraftig rødvinssauce. Med kartoffelmos og grøn salat 145kr. (min. 2 kuverter)

Dessert / Ost
Brownie med salte peanuts og vanillecreme. 45kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Hjemmelavet lasagne med oksekød 75kr.

VINE
Cava, Nanci Carol, bobler fra Spanien 95kr.
Grauer Burgunder, Gröhl, Pfalz, Tyskland 95kr.
Balbas, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 130kr.
Zinfandel, Fess Parker, Californien 130kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling er torsdag.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere