Weekend menuen 1. og 2. maj

af kim

3 retter fra 235 kr. Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag.

WEEKEND MENUEN
Forretter
Oksecarpaccio med parmesanflager, bagte cherrytomater, rucola og krydret mayo 45kr.
eller
Hvide asparges fra Knabegården med søkogte rejer, ramsløg-mayo og krydderurter 95kr.

Hovedretter
Amerikansk oksesteg (250g), hjemmerørt béarnaise, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Hvidvinsbraiseret kalvebryst i lys frikassé med fynske grønne asparges fra Knabegården, gulerødder og ærter, og hvide kartofler. 145kr. (min. 2 kuverter)

Dessert / Ost
Rabarbertærte med marcipan og vanilje cremefraiche 45kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Hjemmelavet lasagne med oksekød 75kr.

VINE
Cava, Nanci Carol, bobler fra Spanien 95kr.
Grauer Burgunder, Gröhl, Pfalz, Tyskland 95kr.
Balbas, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 130kr.
Zinfandel, Fess Parker, Californien 130kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling er fredag formiddag, med forbehold for udsolgt tidligere.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere