Weekend menuen 22-23. januar

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

NB. Sidste frist for bestilling er torsdag kl. 21, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret
Paté af and og gris med honningdijon og cornichoner og sprød salat 55 kr.
eller
Bagt torsk med cremet muslingesauce, tomat og syltet fennikel 55 kr.
Hovedret
Amerikansk oksesteg (250g/kuvert), bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Perlehønebryst med svampesauce, ovnbagte små kartofler og spidskålsalat 145kr.
eller
Oksemørbrad med rødvinsauce, selleri, forårsløg og ovnbagte små kartofler 175kr.

Dessert / Ost
Gateau Marcel, cremet chokoladekage, med vanilleis 35kr.
eller
Citronfromage med lemoncurd, nøddeknas og flødeskum 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 60kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 21 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere