Weekend menuen 24. + 25 april

af kim

3 retter fra 225 kr. Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag.

WEEKEND MENUEN
Forretter
Oksecarpaccio med parmesanflager, bagte cherrytomater, rucola og krydret mayo 45kr.
eller
Varmrøget laks rørt med krydderurter, med havtornbær, rugbrødcrotuons og krydderurtesalat 55kr.

Hovedretter
Amerikansk oksesteg (250g), hjemmerørt béarnaise, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Grydestegt kylling (poussin) med mormorsovs, rabarber, agurksalat og hvide kartofler, med grøn salat 135kr. (min. 2 kuverter)

Dessert / Ost
Citronfromage med nøddeknas og flødeskum 45kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Hjemmelavet lasagne med oksekød 75kr.

VINE
Cava, Nanci Carol, bobler fra Spanien 95kr.
Grauer Burgunder, Gröhl, Pfalz, Tyskland 95kr.
Balbas, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 130kr.
Zinfandel, Fess Parker, Californien 130kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling er torsdag aften.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere