Weekend menuen 29. og 30. maj

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30.

NB. Sidste frist for bestilling er kl 12 ved afhentning samme dag, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Forret
Tærte med skaldyr, laks og krebs, krydderurter og purløgsdressing 65kr.
eller
Skaldyrssuppe med creme fraiche og håndpillede rejer 45kr.

Hovedret
Amerikansk oksesteg (250g), hjemmerørt béarnaise, sprøde fritter, grillede grønne asparges og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Kalvefrikassé med lys sauce, fynske asparges, selleri, gulerødder og nye ærter, hertil nye fynske kartofler 145kr.

Dessert / Ost
Eton Mess – hindbær og jordbær med marengs og vanilleflødeis 45kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Hjemmelavet lasagne med oksekød 75kr.

VINE
Rosé kassen med 3 lækre rosévine fuld af solskin fra Vinkonsulatet 325kr. du sparer 10%
– L’Instant Rosé, Balbas Rosé og Pluriel Rosé
Weekendvinkassen – 1 hvid, 1 rød og 1 rosé til maden og terrassen fra Vinkonsulatet 325kr. du sparer 10%
– L’Instant Rosé, Niersteiner Riesling, Balbas Ribera del Duero
Sauvignon Blanc, Gröhl, Pfalz, Tyskland 95kr.
Balbas, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 130kr.
Find flere lækre vine hos Vinkonsulatet i Ringe eller HJ Hansen Vin i Odense.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling er kl 12 ved afhentning samme dag, med forbehold for udsolgt tidligere.
Afhentning på Brobygård torsdag, fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Kalvefrikassé

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere