Weekend menuen 18-19. marts og 25-26. marts

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Bestil nederst på siden.

NB. Sidste frist for bestilling torsdag kl. 22, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret (min. 2 ens kuverter)
Varmrøget laks rørt med krydderurter, med syltede havtorn, sprødt rugbrød og urtesalat 65kr
eller
Kold terrine af kylling med svampefars, sprøde peberflager, karl johan mayo og urtesalat 65 kr.

Hovedret (min. 2 ens kuverter)
Amerikansk oksesteg, bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 195kr.
eller
Estragonfarseret perlehønebryst m. morkelsauce, stegte små kartofler, tomattærte, grillet forårsløg og bøgehatte.
165kr.
eller
Byg-selv Burger af 200g krogmodnet oksekød, briochebolle, syltet agurk, tomat, dressing, bacon, ost, salat
Med fritter og bearnaisemayo 110kr. (Min 1 stk)

Dessert / Ost
Gateau Marcel med bær og vanilleis 50kr.
eller
Klassisk citronfromage med fløde og nøddeknas 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 85kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 65kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 22 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Bestilling nedenfor.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere