Weekend menuen Påsken 2. april-4. april.

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30 og søndag kl. 11.30.

NB. Sidste frist for bestilling er torsdag kl. 20, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret (min. 2 ens kuverter)Creme muslingesuppe med ristet torsk, tomattern og urteolie 55kr.
eller
Vores hjemmelavede landpaté med cornichoner, syltede kirsebær og honning-dijon 65 kr.
eller
Vaffel med stenbiderrogn, creme fraiche og rød- og purløg 85 kr.

Hovedret (min. 2 ens kuverter)
Amerikansk oksesteg, bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr.
eller
Lammeculotte stegt med ramsløg, grillede forårsløg, peberfrugtmandel pesto og flødekartofler 145kr.
eller

Entrecote af Uruguay okse, grøn pebersauce og sprøde fritter, med en grøn salat 165kr.

Dessert / Ost
Brownie med saltede peanuts og vanilleis 35kr.
eller
Citronfromage med lemoncurd, nøddeknas og flødeskum 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 60kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 22 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere