Weekend menuen 16-17. oktober

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

NB. Sidste frist for bestilling er fredag kl. 12, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret
Varmrøget laks rørt med estragon og purløg, havtorn bær, rugcrouton og krydderurtesalat 55kr.
eller
Grønlandsk hellefisk med blomkålsbisque, mandler, purløgsolie og trøffelcroutons 55kr.
Hovedret
Amerikansk oksesteg (250g/kuvert), bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr. (min. 2 kuverter)
eller
Grillet spansk sortfodsgris, romesco-creme, forårsløg, sherrysauce og saltbagte små kartofler 145kr.

Dessert / Ost
Pæretærte med fynske ‘Clara Frijs’ og mandelmasse, hertil creme fraiche iscreme 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 60kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 12 fredag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere