Weekend menuen 16. – 17. april

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

NB. Sidste frist for bestilling er torsdag kl. 22, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret (min. 2 ens kuverter)
Ristet kammusling i jordskokcreme med urteolie 65kr.
eller
Carpaccio af oksemørbrad med parmesan, dressing, rucola og bagte små tomater 55 kr.

Hovedret (min. 2 ens kuverter)
Amerikansk oksesteg, bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr.
eller
Allégården kylling, morkel svampesauce, ristede forårsløg og bøgehatte og ovnbagte timiankartofler 145kr.

Dessert / Ost
Brownie med saltede peanuts og vanilleis 35kr.
eller
Passionfrugttærte med brændt marengs og hindbærsorbet 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 65kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 22 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere