Weekend menuen 19. og 20. november

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Bestil nederst på siden.

NB. Sidste frist for bestilling torsdag kl. 22, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret (min. 2 ens kuverter)
Cremet fiskesuppe med torsk og blåmuslinger, med tomattern og urteolie og godt brød 55kr.
eller
Oksecarpaccio af mørbrad med dressing, bagte små tomater, parmesan og rucola 55 kr.

Hovedret (min. 2 ens kuverter)
Amerikansk oksesteg, bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 185kr.
eller
Confiteret andelår med andesovs, rødkål, hvid kartofler og brunkartofler 160kr.
eller
Byg-selv Burger af 200g krogmodnet oksekød, briochebolle, syltet agurk, tomat, dressing, bacon, ost, salat
Med fritter og bearnaisemayo 110kr.

Dessert / Ost
Chokolade mousse kage med hindbærsorbet 45kr.
eller
Klassisk citronfromage med fløde og nøddeknas 45kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 85kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 65kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 22 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

Bestilling nedenfor.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere