Weekend menuen 5. – 6. marts

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

NB. Sidste frist for bestilling er torsdag kl. 21, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret
Oksecarpaccio af mørbrad med parmesan, dressing, rucola og bagte små tomater 55kr.
eller
Ovnbagt torsk med muslingesuppe og grøn olie 65 kr.

Hovedret (min. ens 2 kuverter)
Amerikansk oksesteg (300g/kuvert), bearnaisesauce, pommes frites, forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr.
eller
Oksemørbrad tournedos, karljohan svampesauce, spidskålsalat og ovnbagte timiankartofler 145kr.

Dessert / Ost
Chokolademousse, blodappelsiner fra Sicilien og nøddeknas 35kr.
eller
Æbletærte med mandelmasse og vanilleis 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 60kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 21 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere