Weekendmenu 27-28. januar – ud af huset

af kim

WEEKEND MENU – Vælg dine retter Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

BESTIL NEDERST PÅ SIDEN

Forret (min. 2 ens kuverter)
Blomkålssuppe med bagt torsk og trøffelolie 75kr.
eller
Cremet jordskok suppe med bacon, æbletern og persillepesto 75 kr.

Hovedret (min. 2 ens kuverter)
Amerikansk oksesteg, bearnaisesauce, sprøde fritter, grillede forårsløg og grøn salat med vinaigrette 195kr.

Dessert / Ost
Brownie med bær og vanilleis 45kr.
eller
Hindbær og hvid chokolade mousse og sprød tuilles 45kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953

NB. Sidste frist for bestilling torsdag kl. 22 med forbehold for udsolgt tidligere.

Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30.

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere