Weekend menuen 19.-20. februar

af kim

Afhentet på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

NB. Sidste frist for bestilling er torsdag kl. 21, med forbehold for udsolgt tidligere.

WEEKEND MENUEN – Vælg dine retter
Emballagegebyr pr samlet ordre 50 kr.

Forret
Frisk stenbiderrogn med boghvedevaffel, fed creme fraiche, purløg 95kr.
eller
Cremet Jordskoksuppe med pancetta bacon og grøn olie 55 kr.
Hovedret (min. ens 2 kuverter)
Amerikansk oksesteg (300g/kuvert), bearnaisesauce, pommes frites, forårsløg og grøn salat med vinaigrette 175kr.
eller
Boeuf Bourguignon med champignon, bacon, løg i rødvinssauce og kartoffelmos 145kr.
eller
Tournedos af oksemørbrad m. grillede forårsløg og bøgehatte, grønpeber-sauce og ovnbagte timiankartofler 175kr.

Dessert / Ost
Gateau Marcel, cremet chokoladekage, med vanilleis 35kr.
eller
Æbletærte med mandelmasse og vanilleis 35kr.
eller
3 håndværksoste fra Danmark og Frankrig med sødt, sprødt og syltet 75kr.

Børneret
Burger med oksekød, bacon, ost og hjertesalat 60kr.

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
HUSK sidste frist for bestilling til weekenden er kl 21 torsdag.
Emballagegebyr pr samlet ordre +50 kr.
Afhentning på Brobygård fredag eller lørdag kl. 17-17.30

0 kommentér
0

Lignende opslag

Leave a Comment

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere