Restaurantdage på Brobygård

23-25. marts fra kl. 18

Så åbner vi igen et par dage i restauranten på Brobygård. Selvfølgelig med Stenbiderrogn på forretten, de er i højsæson lige nu.
Og så en hovedret med masser af smag, den franske klassiker Coq au vin, kylling i rødvinsauce. Og som afslutningen en intens chokolademousse med en lækker hasselnødde iscreme til.

Vi ses på Brobygård

3 retters forårsmenu

Stenbiderrogn på urtevaffel med krydderurter, fed creme fraiche og rødløg
Muscadet du Sévre et Maine

Coq au vin –  unghane braiseret i rødvin med pommes rösti, bacon, løg, champignon og gulerodspuré
Pinot Noir, Monterey Californien

Chokolademousse af 70% mørk chokolade, hasselnødde iscreme og jordbær
10 års Tawny Portvin

3 retter 345 kr.

Tilbud: Hele pakken velkomst, menu, vin, kaffe 595 kr. (spar 90 kr.)

Billetkøb er nødvendig senest dagen før, køb i god tid, forbehold for udsolgt.

Related posts

Dining Week på Brobygård 11-20. oktober

Bearnaise menu i august og september

Bearnaisemenu på Brobygaard 14-15. juni

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Læs mere