23-25. marts fra kl. 18
Så åbner vi igen et par dage i restauranten på Brobygård. Selvfølgelig med Stenbiderrogn på forretten, de er i højsæson lige nu.
Og så en hovedret med masser af smag, den franske klassiker Coq au vin, kylling i rødvinsauce. Og som afslutningen en intens chokolademousse med en lækker hasselnødde iscreme til.
Vi ses på Brobygård
3 retters forårsmenu
Stenbiderrogn på urtevaffel med krydderurter, fed creme fraiche og rødløg
Muscadet du Sévre et Maine
Coq au vin – unghane braiseret i rødvin med pommes rösti, bacon, løg, champignon og gulerodspuré
Pinot Noir, Monterey Californien
Chokolademousse af 70% mørk chokolade, hasselnødde iscreme og jordbær
10 års Tawny Portvin
3 retter 345 kr.
Tilbud: Hele pakken velkomst, menu, vin, kaffe 595 kr. (spar 90 kr.)
Billetkøb er nødvendig senest dagen før, køb i god tid, forbehold for udsolgt.