Catering – Mad ud af huset

Udover vores selskabslokaler er vi også leverandør af lækker gourmet mad og velsmagende buffeter ud af huset. Uanset om det er den mindre fødselsdag og gourmetmiddag til 15-20 gæster eller brylluppet med 100 gæster så er Brobygårds Køkken din garanti for stressfri middag. Diner transportable med mere ro til dig.
Du vælger selv niveauet: 3-4 retters menu eller buffet f.eks. vores populære Brobygård Buffet, anrettet eller klar til sidste 15 minutters opvarmning. Eller en særlig private dining oplevelse i eget hjem eller i firmaet.

Uden kok eller med kok, og evt også tjenere og opvasker, så du kan hygge om gæsterne og nyde maden. Vi hjælper også gerne med en vinmenu som matcher maden.

Vores Nytårsmenu 2021 ud af huset finder du her.

Udsøgte råvarer

Udover de lækre råvarer fra vores fynske producenter får vi løbende varer fra markedet i Paris, Parma og Hamborg.

Du får dermed mad med stor smag, nøje udlagt efter det bedste i sæsonen tilberedt med respekt råvaren.

Frihed til at nyde festen – Totalarrangement hjemme hos dig

Hold festen hjemme, men lad os klare alt så du kan slappe af og nyde festen.

Har du pladsen til den store fest i haven, hjælper vi gerne med opdækning, service, køkkenfaciliteter, teltleje, borde og stole. Og selvfølgelig alt personale af kokke, søde tjenere og opvaskere.

Vi leverer Diner transportable til hele Fyn, bl.a. Odense, Faaborg, Assens, Svendborg, Middelfart og Ringe og Trekantsområdet.

Kontakt os for et tilbud på din fest. Og nyd festen uden stress. Og kig gerne forbi når vi har åbent i restauranten og prøv vores mad.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere