Restaurant på Brobygård

Vi er lejlighedsvis også en restaurant, oftest i skoleferier.

Her på siden finder du al info om næste gang vi har åbent. Menuerne er ofte en fast 3-4 retters menu, med moderne og klassiske elementer fra nordisk, fransk og italiensk mad.

Bordbestilling er altid nødvendig. Ved nogle åbninger f.eks. ved Dining Week skal der købes billet på forhånd. Har du spørgsmål eller er I et større selskab der søger en åbningsdag så smid en SMS til os på 20404953 med dit spørgsmål.
Er I min. 15. gæster kan vi ofte tilpasse næste åbningsdag til jer.

Sommerrestauranten er lukket for i år, næste åbning er 13. september.

> Bemærk kun betaling med Mobilepay eller kontant i restauranten.

> KØB BILLET TIL BÉARNAISE-MENU 13. SEPT

3 retters menu 300 kr.

Forret: Cremet suppe af skovens svampe og ristede kammuslinger med ramsløgpesto

Hovedret: Saftig rosastegt amerikansk Colorado Roast oksesteg med hjemmerørt béarnaise, fritter og grøn salat

Dessert: Fynske syltede blommer med vanilje iscreme og krystalliseret mørk chokolade

Med forbehold for ændringer pga råvarers tilgængelighed og leverandører.

3 retters menu

315 kr. inkl. billetgebyr

Vinmenu 3 glas 200 kr
Deluxe Vinmenu 400 kr.

>> Husk kun Mobilepay eller kontant betaling.

Hele pakken 600 kr.*

*Velkomst+snacks + 3 retters Menu + vinmenu og kaffe

Næste åbning:

13. september
Fra kl. 18.00

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere

Privacy & Cookies Policy