Restaurant

Vi er lejlighedsvis også en restaurant, oftest i skoleferier.

Her på siden finder du al info om næste gang vi har åbent. Menuerne er ofte en fast 3-4 retters menu, med moderne og klassiske elementer fra nordisk, fransk og italiensk mad.

Bordbestilling er altid nødvendig. Ved nogle åbninger f.eks. ved Dining Week skal der købes billet på forhånd. Har du spørgsmål eller er I et større selskab der søger en åbningsdag så smid en SMS til os på 20404953 med dit spørgsmål.
Er I min. 15. gæster kan vi ofte tilpasse næste åbningsdag til jer.

Næste restaurant-åbning: i Vinterferie uge 7 fra kl. 18, søndag til søndag.

Du køber din billet via Dining Week.

 

Forret
Bræt med lufttørrede italienske pølser og parmaskinke, pesto, urtesmør og brød
Vin: Grauburgunder, Gröhl, Pfalz

Hovedret
Rødvinsbraiseret okse, karameliserede løg, persillerod, tyttebær, ovnbagte små kartofler og rødvinssauce
Vin: Grenache, Cotes du Rhône, Frankrig

Dessert
Kæmpe Eskimo” – Solbær, chokolade og vanilleis
Vin: Coteaux du Layon, Loire, Frankrig

Bestil hos Dining Week fra start januar

3 retters menu

Pris pr kuvert

Vinmenu
3 glas – spar 30 kr ved forudbestlling

Pris pr kuvert

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere

Privacy & Cookies Policy