Restaurant på Brobygård

DINING WEEK I EFTERÅRSFERIEN

Har du spørgsmål så smid en SMS til 20404953.

MENU DINING WEEK 9. – 18. okt

Tre serveringer
225 kr.
+billetgebyr 26 kr.
Vinmenu: 225 kr.

FORRET
Grønlandsk hellefisk med blomkålsbisque, mandler, purløgsolie og trøffelcroutons
Vinmenu: Chenin Blanc, Loire***
HOVEDRET
Grillet spansk sortfodsgris, romesco-creme, forårsløg, sherrysauce og saltbagte små kartofler
Vinmenu: Tempranillo, Balbas, Ribera del Duero
***
DESSERT
Pæretærte med fynske ‘Clara Frijs’ og mandelmasse, hertil creme fraiche iscreme
Vinmenu: Les Pins, Monbazillac, Bordeaux

 

Praktisk info

Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
Bordbestilling på dagen senest kl 16 eller spørg om ledige bord på SMS 20404953
BEMÆRK: Vi tager kun imod kontanter eller Mobilepay.

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere