Restaurant på Brobygård

Vi er lejlighedsvis også en restaurant, oftest i skoleferier.

Her på siden finder du al info om næste gang vi har åbent. Menuerne er ofte en fast 3-4 retters menu, med moderne og klassiske elementer fra nordisk, fransk og italiensk mad.

Bordbestilling er altid nødvendig. Ved nogle åbninger f.eks. ved Dining Week skal der købes billet på forhånd. Har du spørgsmål eller er I et større selskab der søger en åbningsdag så smid en SMS til os på 20404953 med dit spørgsmål.
Er I min. 15. gæster kan vi ofte tilpasse næste åbningsdag til jer.

Næste åbning er efterårsferien 13. – 20. oktober

> Bemærk der skal købes billet på forhånd hos diningweek.dk

> KØB BILLET TIL DINING WEEK UGE 42

3 retters menu 225 kr.+gebyr

FORRET
Delebræt med italienske pølser, skinke, hjemmelavet paté, pesto, oliven og friskt brød.
(Ost kan tilkøbes ved ankomst +25kr.)

***
HOVEDRET
Amerikansk Colorado Roast-oksesteg,
med béarnaise, fritter og grøn salat

***
DESSERT
Chokolademousse
med hindbærcoulis og sprøde karamelliserede nødder

 

Med forbehold for ændringer pga råvarers tilgængelighed og leverandører.

3 retters menu

225 kr. + billetgebyr

Vinmenu 3 glas 210 kr

>> Husk kun Mobilepay eller kontant betaling på Brobygård.

Næste åbning:

13. – 20. oktober
Fra kl. 18.00

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere

Privacy & Cookies Policy