Restaurant

Vi er lejlighedsvis også en restaurant, oftest i skoleferier.

Her på siden finder du al info om næste gang vi har åbent. Menuerne er ofte en fast 3-4 retters menu, med moderne og klassiske elementer fra nordisk, fransk og italiensk mad.

Bordbestilling er altid nødvendig. Ved nogle åbninger f.eks. ved Dining Week skal der købes billet på forhånd. Har du spørgsmål eller er I et større selskab der søger en åbningsdag så smid en SMS til os på 20404953 med dit spørgsmål.
Er I min. 15. gæster kan vi ofte tilpasse næste åbningsdag til jer.

Næste restaurant-åbning: Dining Week 14. – 21. oktober

DINING WEEK UGE 42 MENU

LÆS MERE HER OG BESTIL

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr. +billetgebyr 26 kr.

Hummus med tahin og Naan brød
Friteret kartoffel med varmrøget laks
Paneret reje med spicy mayo
Løgtærte med parmesancreme
***
Teriyaki-marineret Grambogård oksetyksteg ved 56°
Ristet blomkål med persille, mandler og parmesan
Efterårssalat med hokkaido-græskar
Bearnaise-mayo
Ovnbagte små kartofler med oregano og havsalt
***
Passionfrugt-cheesecake med mælkechokolade-iscreme og kokos-tuilles

LÆS MERE HER OG BESTIL

Kommende åbning: Mortens Aften 10. november

Forret
Jordskokcreme og ristet kammusling
Vin: Grauburgunder, Gröhl, Pfalz

Hovedret
Andebryst og konfiteret canettelår med andesauce, honning- og timian ristede rodfrugter, løgtærte og små aspargeskartofler
Vin: Ripasso, Valpolicella

Dessert
Vores Blomme i Madeira
Vin: Les Pins, Monbazillac

3 retters menu

Pris pr kuvert

3 retters menu
Inkl. velkomst, vinmenu og kaffe

Pris pr kuvert