Restaurant på Brobygård

Vi er lejlighedsvis også en restaurant, oftest i skoleferier.

Her på siden finder du al info om næste gang vi har åbent. Menuerne er ofte en fast 3-4 retters menu, med moderne og klassiske elementer fra nordisk, fransk og italiensk mad.

Bordbestilling er altid nødvendig. Ved nogle åbninger f.eks. ved Dining Week skal der købes billet på forhånd. Har du spørgsmål eller er I et større selskab der søger en åbningsdag så smid en SMS til os på 20404953 med dit spørgsmål.
Er I min. 15. gæster kan vi ofte tilpasse næste åbningsdag til jer.

Næste restaurant: 24. januar

Béarnaise på Gården

3 retter januarpris 225 kr.

(spar 25%, normal 300 kr.)

>> Billetlink til 24. januar

Forret: Cremet suppe af blomkål med sprøde croutoner og vores ramsløgpesto

Hovedret: Saftig rosastegt amerikansk Colorado Roast oksesteg med hjemmerørt béarnaise, fritter og grøn salat

Dessert: Brownie af 70% chokolade med vanilleis og hindbærcoulis

Drikkevarer vælges ved ankomst.
>> Billetlink til 24. januar

Bemærk bordreservation kun via køb af billet.

Dining Week 7. – 16. feb, hver aften

Du kan allerede nu skrive dig op i billetkøen på diningweek.dk

DINING WEEK 2020 MENU

3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

FORRET
Cremet jordskokkebisque med pancetta-bacon, croutons og vores grønne pesto

***
HOVEDRET
Estragonfarseret perlehønebryst med rødbede, trøffel-kartoffelpuré, sherrysauce og syltede skalotteløg

***
DESSERT
Vanije-softice med karamel, peanuts og chokolade

HUSK: Børnebillet kan bestilles på SMS 20404953 – Burger og dessert 125 kr.

VEGETARMENU

3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

FORRET
Cremet jordskokkebisque med croutons og vores grønne pesto

***
HOVEDRET
Saltbagt selleri med rødbede, trøffel-kartoffelpuré, sherrysauce og syltede skalotteløg

***
DESSERT
Vanilje-softice med karamel, peanuts og chokolade

(NB: Menuen indeholder mejeriprodukter og æg)

VINMENU

215,00 kr.

Chenin Blanc

***
Fess Parker Zinfandel

***
Lustau Emilin Moscatel Sherry

Med forbehold for ændringer pga råvarers tilgængelighed og leverandører.

3 retters menu Dining Week

215 kr. + billetgebyr 26 kr.

Vinmenu 3 glas 215 kr

>> Husk kun Mobilepay eller kontant betaling på Brobygård.

Børnemenu til Dining Week

Burger + dessert

125 kr.

Bestilles på SMS 20404953

Næste åbning:

24. januar Béarnaise på Gården

Vinterferien 7. – 16. februar
(Dining Week)

Dette website bruger cookies til at forbedre din oplevelse og markedsføring. Acceptér Læs mere

Privacy & Cookies Policy

Warning: count() [function.count]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/brobygaard.dk/public_html/wp-content/plugins/forms-for-campaign-monitor/forms/core/Form.php on line 337