Restaurant

Vi er lejlighedsvis også en restaurant, oftest i skoleferier.

Her på siden finder du al info om næste gang vi har åbent. Menuerne er ofte en fast 3-4 retters menu, med moderne og klassiske elementer fra nordisk, fransk og italiensk mad.

Bordbestilling er altid nødvendig. Ved nogle åbninger f.eks. ved Dining Week skal der købes billet på forhånd. Har du spørgsmål eller er I et større selskab der søger en åbningsdag så smid en SMS til os på 20404953 med dit spørgsmål.
Er I min. 15. gæster kan vi ofte tilpasse næste åbningsdag til jer.

Næste restaurant-åbning: Mortens Aften 10. november fra kl. 18

Mortens Aften Menu

Bestil Her

Kommende åbning: Mortens Aften 10. november

Forret
Jordskokcreme og ristet kammusling
Vin: Grauburgunder, Gröhl, Pfalz

Hovedret
Andebryst og konfiteret canettelår med andesauce, honning- og timian ristede rodfrugter, løgtærte og små aspargeskartofler
Vin: Ripasso, Valpolicella

Dessert
Vores Blomme i Madeira
Vin: Les Pins, Monbazillac

BESTIL HER

3 retters menu

Pris pr kuvert

3 retters menu
Inkl. velkomst, vinmenu og kaffe

Pris pr kuvert