Vi har åbent som restaurant på udvalgte dage og næste åbning er 27-28. januar og så Dining Week i vinterferien.
Spørgsmål ? – SMS på 20404953
Praktisk info
Spørgsmål til menuen kan besvares på SMS 20404953
Bordbestilling på dagen senest kl. 16 eller spørg om ledige bord på SMS 20404953
BEMÆRK: Vi tager kun imod kontanter eller Mobilepay.
Dining Week i vinterferien – 10. – 19. februar
Vi er igen med i Dining Week og har en dejlig vintermenu på kortet med masser af smag.
FORRET
Cremet jordskok suppe med æbletern og persillepesto
***
HOVEDRET
Kalvekæber braiseret i Ale 16, rosenkål og lufttørret bacon, timianbagte gulerødder og små ristede kartofler
***
DESSERT
Crème brûlée – Bagt vanillecreme med passionfrugt sorbet
Du kan også tilkøbe vinmenu eller vegetarmenu hos Dining Week.
Blomkålssuppe med bagt torsk og trøffelolie Grauer Burgunder, Weingut Gröhl, Rheinhessen
Colorado Roast, amerikansk oksekød med hjemmerørt bearnaisesauce, ovnbagte rodfrugter, grøn salat og sprøde fritter Mas Arnaud – Syrah – Grenache – Cotes du Rhône
Hindbær og hvid chokolade mousse med hindbærsorbet og sprød tuilles Brachetto d´Acqui, D.O.C.G. – Fiocco di Vite, Piemonte
Pris pr kuvert 315 kr.
Vinmenu 3 glas 200kr.
Januartilbud: Velkomst og snacks, 3 retters menu, 3 glas vinmenu og kaffe med sødt Tilbudpris: 500 kr.*
*kun ved køb inden ankomst.